SUSHI TO BE TILBURG

SUSHI TO BE TILBURG Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 549 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi To Be Tilburg. Meer weten? Ontdek meer

31 jul 2022 om 20:03 weer lekker gegeten
24 jul 2022 om 20:59 Sushi was heerlijk
14 jul 2022 om 12:11 Het was niet zo'n succes als anders! Het eten was lauw, maar dat kan komen door het weer en het vervoer met dit weer. Het was wel gewoon vers en prima hoeveelheid.
3 jul 2022 om 8:13 Zoals altijd was het weer goed. Tot nu toe geen klachten gehad als ik daar bestel
24 jun 2022 om 10:09 Superlekker en de bezorger was keurig op tijd
23 jun 2022 om 20:43 Het eten was zeer teleurstellend. Mijn vriendin is ziek geworden van de dingen die wij besteld hebben. De bezorgtijd was perfect en daar zijn wij ook zeer tevreden over.
22 jun 2022 om 10:09 Durfde nooit ergens anders sushi te bestellen maar deze keer toch geprobeerd. Super lekkere en veel verschillend sushi's in de box, erg smaakvol en mooi gepresenteerd in ronde box. Volgende keer weer bij Sushi to Be!!!
19 jun 2022 om 22:34 Overheerlijke sushi, nog niet eerder zo lekker sushi gegeten ! En verbazingwekkend snelle bezorging: op zondag/Vaderdag gewoon binnen 20 min bezorgd !
19 jun 2022 om 19:46 Sushi was goed, de gyoza was helaas hard gebakken deze keer! Andere keren waren ze heerlijk.
11 jun 2022 om 19:15 Heerlijk! Voor herhaling vatbaar
7 jun 2022 om 8:24 Normaal proef je dat het vers is gemaakt maar gisteren proefde we dat het al even stond echt jammer .want we bestellen met regelmaat
22 mei 2022 om 20:41 Was heerlijk, zoals altijd!